WARMTEPOMP AIRCO

Nu de zomers steeds warmer worden is een airco geen overbodige luxe meer, slapen, studeren, eten, werken,…
Bij +30° is voor niemand leuk!

Wij kijken samen met u welk type toestel het best bij u past en wat er mogelijk is om dit op zo een mooi mogelijke manier uit te voeren.

Er zijn verschillende types airco op de markt, INBOUW, WANDMODEL, VLOERMODEL, PLAFONDMODEL.  Voor ieder wat wils!

Wist je trouwens dat een Airco tevens een lucht/lucht warmtepomp is en je hier dus alsook energiezuinig mee kan verwarmen!

Naast Particuliere toepassingen staan wij ook in voor commerciële toepassingen: Kantoorgebouwen, Winkels, …

  • Single split: De single-split airco is ideaal om één kamer te verkoelen. De split-airconditioner binnenunit wordt in dit geval aangesloten op één buitenunit, zodat de binnen en de buitenunit een ‘paar’ vormen
  • Multi split: Met multi-split airco kan je meerdere kamers koelen aan de hand van een individuele bediening van elke binnenunit. Er kunnen tot negen binnenunits aangesloten worden op één buitenunit.
  • VRF: Voor grotere toepassingen kan men steeds een VRF Systeem plaatsen. Hier is het mogelijk om tot wel 50 binnenunits te plaatsen op 1 buitenunit. Ideaal voor kantoorgebouwen, winkelruimtes met meerdere binnentoestellen

KOELING

Altijd al gedroomd van een eigen koelcel, of gekoelde wijnkelder?

Ook hiervoor ben je bij Bentein electro aan het juiste adres,

Voor de Koelcellen wordt steeds samen bekeken wat er mogelijk is, draairichting van de deur, afmetingen, plaats buitengroep,…

Alsook kunnen er steeds rekken worden voorzien op maat van de koelcel waardoor de koelcel na plaatsing direct gebruiksklaar is!

Wil je je wijn bewaren op 12°C, hiervoor kan een gewone airco geen oplossing bieden en daarom is het mogelijk om via een wijnkoeling steeds de perfecte temperatuur in je ruimte te bewaren!

MADE WITH BY MC DESIGN. © 2020 ALL RIGHTS RESERVED.

offerte aanvragen

Wenst u een offerte ? Vul dan onderstaand formulier in.
We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op